FAQ | VARNA BEAUTY SPACE


FAQ

1. Какво трябва да направя, за да участвам?
За да участвате във форума VARNA BEAUTY SPACE - 2020 е необходимо да се запознаете с условията за участие и да подадете заявка-договор по мейл или в офиса на Пачуърк ООД. Моля, обърнете внимание, че броят на местата е ограничен и щандовете се заемат според реда на подадените заявки.

2. Какво влиза в цената, има ли допълнителни плащания?
Всички цени са точно посочени и подробно описани в документите за участие. Няма допълнителни плащания извън посочените.

3. Какво представляват щандовете?
Всеки щанд се състои от конструкция с размери д./ш./в. 200 х 90 х 80 см. три стола, помощна маса, площ около 6.25 кв. м.

4. С какви рекламни материали можем да участваме?
Всеки изложител преценява с какви материали има възможност да участва – брошури, презентационни пана и продукти, каталози, банер стойки, стени, постери, винилни пана. Изискването от страна на организаторите е да не се нарушава целостта на залите, в които се провежда форума (нежелани са лепене, коване по стените и т.н.)..

5. Защо форумът е само два дни?
Форумът е двудневен в съответствие с формулата на събитието – делово, работно, ефективно.

6. Гарантирани ли са посещения на нашия щанд?
Залите, в които се провежда форумът VARNA BEAUTY SPACE - 2020 са устроени така, че няма щанд, който да остане незабелязан. Активността на потока и задържането на самия щанд зависи от самите презентатори.

7. Кой кани посетителите на форума?
Организатирите на срещата имат задължението да поканят посочените в документите субекти. Посетителите се канят по следните канали (според вида на аудиторията – краен клиент или бизнес партньор): електронна покана, лично връчена покана, телефонен контакт, интернет реклама, социални медии, радио реклама, билбордове.

8. Можем ли да подредим щанда си предварително?
Да, щандовете могат да се подредят от предишния ден в часове, указани от организаторите.

9. Може ли да се настаним в хотела, в който се провежда форума?
Да, предоставят се преференциални оферти за настаняване на участниците и гостите във форума. Ценовите условия са приложени в документите за участие, резервацията може да се направи при организаторите на събитието, с попълването на съответните документи.